KezdőlapCímlapÚjabb Ronaldo-dupla: ikreket vár a párja

Újabb Ronaldo-dupla: ikreket vár a párja

Jó úton jár Cristiano Ronaldo ahhoz, hogy valóra váltsa élete egyik nagy álmát: az ötszörös aranylabdás portugál futballista párja, Georgina Rodriguez ikreket vár. Vagyis az angol Manchester United sztárja hamarosan már hat gyermek édesapja lehet, mondhatni, eljutott a célegyenesbe. Ugyanis a 7-es mezben legendává vált klasszis 2017-ben arról nyilatkozott, azt reméli, hétszeres apuka lesz belőle.

„Örömmel jelentjük be, hogy ikreket várunk. A szívünk tele szeretettel, alig várjuk, hogy találkozzunk veletek” – közölte instagram posztjában Ronaldo, s az írás mellett fotót nem csak Rodriguez látható, de a két magzat ultrahangos felvétele is.

A futballista már jóval korábban elkezdte a családalapítást, méghozzá igencsak rendhagyó módon. Komoly visszhangot váltott ki első fia, Cristiano Junior születése az Egyesült Államokban 2010-ben, ugyanis máig nem tudja a nyilvánosság, ki az édesanyja, szerződésben titoktartásra kötelezték. Ronaldónak 2017 júniusában béranya álta ikrei lettek (szintén Amerikában), Eva és Mateo. Néhány hónap múlva aztán Georgina kislánynak adott életet, Alana Martina 2017 novemberében látta meg a napvilágot.

Ronaldo rendszeresen közöl szeretteiről fotókat a közösségi oldalán, nem hallgatva el azt, milyen fontos számára a biztos családi háttér. Időnként beszél is róla.

– Ha nem nyersz meg mindent, akkor sokan azt gondolják, hogy kudarcot vallottál. Ez az elvárás a nagyságokkal szemben. Ez a munkám. De amikor apa vagy, az teljesen más érzésekkel jár. Nem is tudom leírni, milyenekkel… Sosem fogom elfelejteni a pillanatot, amikor Cardiffban megnyertük a Madriddal a Bajnokok Ligáját. Ott álltam a füvön, és hirtelen odafutott hozzám a fiam, hogy ünnepeljünk. Mintha csettintettek volna, minden más lett… Olyan öröm öntött el, amit nem tudtam megérteni, átérezni addig, amíg apa nem lettem – árulta el korábban a Player’s Tribune-nek.

Ronaldo 2016-ban egy ruházati boltban találkozott Georginával, azóta vannak együtt. A nő a közelmúltban arról beszélt, reméli, hogy egyszer majd összeházasodnak.

– Ez rajtam nem múlik. Remélem, hogy így lesz – mondta.

Indirekt/Blikk