KezdőlapCímlapÚjabb edzőváltás az NB1-ben: Kuttor Attila megbukott a Vasasnál

Újabb edzőváltás az NB1-ben: Kuttor Attila megbukott a Vasasnál

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Vasas FC rövidesen bejelenti Kuttor Attila vezetőedző menesztését, akinek már az utódja is megvan Angyalföldön.

A Vasas FC vezetőségének bizalma megrendült Kuttor Attila vezetőedzőben, és váltás következhet az NB I-be tavasszal visszajutott, de hét forduló után még nyeretlen angyalföldi klub kispadján.

A Nemzeti Sport szerint a klub döntésének értelmében Kuttor Attilának távoznia kell, és már az utódját is megtalálták: a csapat következő edzését már ő tartja. A lap szerint az új vezetőedzőt még ma bejelentik: az illető állítólag egy rutinos magyar szakember, aki nyert már bajnokságot a magyar élvonalban.

Kuttor Attila 2021 júniusában vette át az akkor NB II-es Vasas irányítását, amelyet 48 tétmérkőzésen vezetett: 27-szer győzött vele a csapat, 15 döntetlen és hat vereség mellett. Idén február és augusztus között volt egy 19 tétmérkőzésen át tartó veretlenségi sorozata is a csapatnak, de a Vasas jelenleg öt döntetlennel és két vereséggel, nyeretlenül áll a tabella 11. helyén.

Ezzel a Vasasé lesz a második edzőváltás az új idényben. Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, a DVSC már leváltotta a kispadjáról Joao Janeirót, akinek a helyén Dombi Tibor ideiglenes vezetőedzőként győzelemmel debütált.