KezdőlapCímlapSzujó Zoltán visszatér a képernyőre, de nem a Magyar Televízióban

Szujó Zoltán visszatér a képernyőre, de nem a Magyar Televízióban

A népszerű sportriporter, Szujó Zoltán újra autóversenyt fog közvetíteni a televízióban, méghozzá a Sport TV-n a WTCR-sorozat (túraautó-világkupa) futamait, már a hétvégétől.

Tavaly májusban furcsa körülmények között, szerződésszegés miatt azonnali hatállyal kirúgta az MTVA Szujó Zoltánt. A népszerű riporterről azóta keveset hallottunk. Most azonban visszatér a képernyőre, de nem a Magyar Televíziónál, hanem a Sport TV-nél.

A túraautó-világkupa első versenyét Belgiumban, Zolderben rendezik szeptember 12-én és 13-án, szombaton az időmérőt, vasárnap a két futamot láthatjuk élőben a Sport TV-n. Az első versenyhétvégén a Sport TV WTCR-csapata is bemutatkozik, amelyben egy új igazolás is feltűnik majd. A vasárnapi két futam során ugyanis visszatér a képernyőre, és debütál a csatornánál Szujó Zoltán.

A műsorvezető Petur András mellett ő lesz a két futam szakértője a stúdióban. Az ő neve az évek során szinte egybeforrt az autósporttal, hiszen hosszú éveken át volt a hazai Forma–1-es közvetítések arca és hangja, mostantól viszont a WTCR-közvetítésekben vállal állandó szereplést. A csapat rajta kívül még Haraszti Ádámból és Petur Andrásból áll – írta az Index.