KezdőlapCímlapPelé jobban van: a kórházból jelentkezett be

Pelé jobban van: a kórházból jelentkezett be

A brazilok 81 éves korábbi világsztár futballistája egyre jobban van. Pelé már kórházban is megmutatta, alig várja, hogy karácsonykor otthon lehessen. Miközben nem felejtette el fiatal francia barátját, Kylian Mbappét, akinek most volt a szülinapja.

A Paris SG futballistája, Kylian Mbappé a 23. születésnapját ünnepelte egy közel másfél méteres tortával. Sok-sok ünnepi köszöntés kapott, és befutott Sao Paulóból Pelé üdvözlése is. A korábbi világsztár futballista ezt írta fiatal barátjának:

„Boldog születésnapot kívánok Neked. Remélem a csillagod tovább ragyog és magasabbra és még magasabbra jut el”.

Pelé és Mbappé 2019-ben találkoztak először személyesen, és barátságot kötöttek. Azóta is üdvözlik egymást, Pelé nagy figyelemmel kíséri a fiatal francia pályafutását. Így volt ez a 2020-as- Európa-bajnokságon is, amikor Mbappé hibája végül végzetesnek bizonyult.

A 3-3-as döntetlennel véget ért találkozó utáni tizenegyes párbajban büntetőt rontó franciának ezt írta akkor Pelé: „Fel a fejjel, Kylian! Holnap egy utazás új napja kezdődik.”

Pelé decemberben kemoterápiás kezelést kapott, ami még a nyár óta kezelt végbéldaganatával kapcsolatos, de szerencsére már sokkal jobban van, amit az alábbi videó is bizonyít.

Indirekt/Blikk