KezdőlapCímlapNem akármilyen fotókat posztolt a nyaralásáról Hosszú Katinka

Nem akármilyen fotókat posztolt a nyaralásáról Hosszú Katinka

Nem igazán szokott magáról ilyen strandolós, nyaralós, kirándulós képeket posztolni Hosszú Katinka. Most mégis így tett, s egyes kommentelőkben felmerült, hogy ez már a visszavonulás jele lehet.

„Újra itthon szuper volt Olaszországban! Mindent (is) sikerült kipihenni ” – írta legutóbbi bejegyzéséhez Hosszú Katinka, aki Itáliában próbált feltöltődni a csúfosan sikerült tokiói olimpia után. A háromszoros olimpiai bajnok úszó három trénert küldött el három év alatt, mellett csak a szerelme maradt edzőként, akivel most az olaszokhoz ment nyaralni, feltöltődni.

Talán még jól is lesülhet az edzőváltás Katinkának, mert Shane Tusup is úgy lett az edzője, hogy előtte egy halat se tanított meg úszni, mégis három olimpiai bajnoki címet nyertek. Az idő dönti majd el, mennyire lesznek eredményesek Gelencsér Mátéval.

Ugyanakkor néhány kommentelő szerint ezek a strandolós, nyaralós, firenzei városnézős képek, ez a kitárulkozás már azt is jelentheti, hogy a visszavonulásra készül a klasszis. Az viszont tény, hogy eddig ilyen bikinis, nyaralgatós képeket nem osztott meg magáról a közösségi oldalán. Könnyen lehet, hogy ez már egy komolyabb lépés a civil élet felé.

Indirekt/Blikk