KezdőlapCímlapMichael Schumacher barátja biztató kijelentéseket tett

Michael Schumacher barátja biztató kijelentéseket tett

A korábbi hétszeres Forma-1-es világbajnok pilóta, Michael Schumacher még 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet. Azóta az otthonában ápolják a világsztárt, és Jean Todt, a FIA elnöke szinte az egyetlen olyan ember, aki rendszeresen felkeresi a korábbi versenyzőt, így a legtöbb információval rendelkezik az állapotáról.

Todt a legfrissebb bejegyzésében arról számolt be, hogy Michael Schumacher állapota lassan és biztosan javul majd. A Bildnek nyilatkozva mesélt a Schumacher családról.

„Sok időt töltöttünk együtt a feleségével, Corinnával, amióta Michael 2013. december 29-én balesetet szenvedett. Nagyszerű nő, nagyszerűen vezeti a családot is. Erre nem lehetett felkészülni, de kiválóan viseli a terheket azóta is. Bízom benne és ő bízik bennem. Az orvosok munkája és Corinna odaadása is kellett, hogy Michael túlélje a katasztrófát.”

Todt a Schumachert bemutató Netflix-film bemutatója előtt beszélt a német lapnak. A dokumentumfilm volt az egyetlen, amelyet a család, illetve a korábbi pilóta menedzsere, Sabine Lehm támogatott. Ahogy fogalmazott, a család ajándéka a szerettet férjnek és apának.

A rendezők számára a legnagyobb kihívás az volt, hogy megtalálják az egyensúlyt a független tudósítás és a családdal való törődés között. Maga Corinna volt a legnagyobb támogató ebben, ő maga akart hiteles képet festeni a férjéről.

Indirekt/Blikk