KezdőlapCímlapMesés helyre utazott nászútra Hosszú Katinka és a férje

Mesés helyre utazott nászútra Hosszú Katinka és a férje

Dúl a szerelem Hosszú Katinka és újdonsült férje, Gelencsér Máté közt! A friss házasok az esküvő után most elhagyták az országot, hogy egy mesés környezetben ünnepelhessék pihenhessék ki magukat. Az ifjú pár Horvátországban romantikázik jelenleg, ahonnan közös fotóval jelentkeztek be.

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté néhány hónap jegyben járás után augusztus 22-én házasodtak össze. A szerelmesek Szentendrén, a Skanzenban, Magyarország legnagyobb szabadtéri néprajzi múzeumában keltek egybe, az esküvőjükön pedig a hazai sztárok színe-java is velük ünnepelt. Az olimpikon menyasszony lélegzetelállítóan festett a fehér ruhájában, a vendégek köpni-nyelni nem tudtak, amikor meglátták, hát még a vőlegény!

Máté már be is újított a nagy nap után, ugyanis ismét levágatta a haját, így szinte teljesen kopasz lett, de így is jól mutatnak az úszónővel. A friss házasok nemrég nászútra mentek, és Horvátországból jelentkeztek be, úgy tűnik, a mézeshetek első felét ott töltik egymás társaságát élvezve. A tenger mellől, fürdőruhában osztottak meg közös képet az Instagramon.