KezdőlapCímlapIgaz lehet: Ronaldo a nyáron visszatér a Real Madridba

Igaz lehet: Ronaldo a nyáron visszatér a Real Madridba

A Manchester United sztárja, Cristiano Ronaldo még akár vissza is térhet Real Madridba ezen a nyáron.

Cristiano Ronaldo újabb kiváló szezont szerzett a Manchester Unitedben, miután tavaly nyáron 12,85 millió fontért átigazolt a Juventustól. A Mirror szerint azonban egyáltalán nem kizárt, hogy a szupersztár visszatér a Real Madridba.

A spanyol főváros befolyásos kulcsfigurái úgy vélik, hogy Ronaldo visszahozása megerősítené a csapat támadási lehetőségeit a következő szezonban.

Ám a szupersztár kétéves szerződést kötött a Manchester Uniteddel, ezenkívül mindkét fél elégedettsége esetén további hosszabbításra is van lehetőség. Az elmúlt hét hónapban azonban sokat változott a helyzet az Old Traffordon, Ronaldo manchesteri jövője mostanra bizonytalan.

A United kevesebb mint egy naptári éven belül a harmadik menedzserére üdvözli, Erik ten Hag pedig készen áll egy hatalmas újjászerveződésre ezen a nyáron, miután Ole Gunnar Solskjaert novemberben menesztették, és Ralf Rangnick ideiglenes irányító lett.

Magától értetődik, hogy a Real Madrid – a klub, aki 2009 és 2018 között 450 gólt szerzett – hajlandó lenne visszavenni, és megfelelő mennyiségű játékidőt ajánlani a támadónak. Ez egy olyan lépés, amely meg is valósulhat, mivel bár Solskjaer és Rangnick szinte mindig Ronaldót használta, nem világos, hogy az új főnöknek, Ten Hagnak is ugyanez az ötlete.