KezdőlapCímlapIbrahimovics örömében betörte a Milan csapatbuszának ablakát

Ibrahimovics örömében betörte a Milan csapatbuszának ablakát

Nem akármilyen idegállapotba érkezett az AC Milant szállító csapatbusz a hétvégi, Atalanta elleni bajnoki meccsre a Giuseppe Meazza-stadionba. A játékosokat szurkolók ezrei várták, Zlatan Ibrahimovicsot pedig elkapta a harci kedv.

A svéd óriás a szurkolókat köszöntve, őket spannolva, a tenyerével a csapatbusz belső szélvédőjét ütve próbálta szurkolásra buzdítani az övéit. Fontos mérkőzés előtt álltak, hiszen az Atalanta esetleges legyőzésével, az utolsó forduló előtt megtarthatták volna a kétpontos előnyüket a városi rivális, Inter előtt.

Ibrahimovic annyira fel volt tüzelve, hogy kis híján kárt tett a saját járművükben. Majdnem sikerült összetörni a csapatot szállító busz szélvédőjét, ami így is jól láthatóan berepedezett.

A svéd klasszis végül nem lépett pályára, de a Milan nélküle is 2-0-ra nyerte a nagyon fontos meccset, ezzel a saját kezükben maradt a sorsuk. Ha az utolsó fordulóban nyerni tudnak a 11. helyen álló Sassuolo otthonában, akkor az Inter eredményétől függetlenül, 11 év lehetnek újra a Serie A bajnokai.