KezdőlapCímlapCsaládi nyaralásán fosztották ki a PSG sztárját

Családi nyaralásán fosztották ki a PSG sztárját

Élete végéig emlékezni fog idei nyaralására Marco Verratti. A rendőrség szerint az elkövetők profi munkát végeztek, és nem sok nyomot hagytak, de azért nem lehetetlen elfogni őket.

A Paris Saint-Germain olasz focistáját, Marco Verrattit a napokban kirabolták, miközben családjával a brazil Ronaldo villájában töltötte szabadságát. A Le Parisien című francia lap értesülése szerint 3 millió eurónyi (1,2 milliárd forint) ékszert, órát és pénzt vittek el, miközben Verratti és családja vacsorázni ment vasárnap este Ibizán.

– Jó előre megtervezett rablás volt ez, nem spontán akció. Valószínűleg már napok óta figyelték a villa lakóit, valaki követhette is őket a rablás napján, hogy társai tudják, mennyi idejük van a bűncselekmény elkövetésére. Profi munka volt, nem sok nyomot hagytak, de azért nem lehetetlen elfogni az elkövetőket – nyilatkozta a helyi rendőrség szóvivője.

Az ibizai villa az egykori brazil csatárcsillagRonaldo tulajdonában van, a lopott holmi nagy része pedig az olasz focista óragyűjteményéből tűnt el. Az persze jó kérdés, miért visz valaki ennyit magával nyaralásra. Már biztosan megbánta Verratti is, aki így meglehetősen szomorúan tért vissza hétfőn a PSG első edzésére.