KezdőlapCímlapAutóbalesete óta roncsként él Tiger Woods

Autóbalesete óta roncsként él Tiger Woods

Először szólalt meg súlyos autóbalesete óta Tiger Woods. Az amerikai golfozó, akinek a vagyonát mintegy 240 milliárd forintra tartják, februárban rohant egy fának kocsijával Los Angelesben. Súlyos sérüléseket szenvedett, az élete is veszélybe került, azóta nem adott hírt magáról.

– Lehet, hogy elindulok majd egy-egy versenyen, de hosszabb ideig tartó viadalokon biztos nem. Ez a szerencsétlen valóság, megértettem, elfogadtam – mondta Woods az interjú során, amelyet Dél-Floridában, az otthonában adott.

A mozgásán látszott, hogy sántikál, a rehabilitáció során megtanulta értékelni azt, hogy nézheti játszadozó fiát vagy hallgathatja a madárcsicsergést.

– Rengeteg mindenen muszáj még átesnem, az útnak a felénél sem tartok, izmokat kell növelnem, idegeket fejlesztenem a lábamban. A hátamat ötször műtötték… Már akkor is boldog vagyok, ha egy-két órát kint lehetek a kertben, ahol csend van körülöttem – tette hozzá.

Woods viharos éveket tudhat maga mögött, szexbotrányai miatt felesége, Elin Nordegren elhagyta és elvált tőle. Egy hónappal ezelőtt azonban közölte, hajlandó visszafogadni Woodsot, de ha megcsalja, 350 millió dollár (108 milliárd forint) fájdalomdíjat kell fizetnie.

Indirekt/Blikk