KezdőlapCímlapA fél világ rajta röhög: hatalmas színészkedés a dél-amerikai labdarúgótól

A fél világ rajta röhög: hatalmas színészkedés a dél-amerikai labdarúgótól

Szombat este a Palmeiras és a Flamengo jatszott a Libertadores-Kupa, a dél-amerikai BL döntőjében, de a meccs nem a játék-, hanem egy oltári nagy kamuesés miatt lett internet-szenzáció.

Bár focimeccset első sorban látványos cselek és izgalmas helyzetek miatt néz az ember, olykor ingyen színházi élményt is kap mellé – néhány játékos ugyanis olyan átéléssel tud sérültet alakítani egy-egy esés után, amit hollywoodi színészek és színésznők is megirigyelhetnek.

Hasonló történt a minap Dél-Amerikában is, a Libertadores-Kupa Palmeiras-Flamengo döntőjében: a döntetlen miatt hosszabbításra került sor, melyben a 95. percben Deyversonnak köszönhetően ismét előnyhöz jutott a Palmeiras. A finálé azonban egy igazán furcsa jelenettel lett megkoronázva.

A 123. percben Deyverson úgy gondolta, a gólja után újabb szereplésre kerít sort. Ugyanis amikor Pitana játékvezető megveregette a hátát, a csatár úgy esett össze, akárcsak egy látványos háborús film frontvonalon lelőtt hőse. Az esetről készült videó is, ami azóta nagy népszerűségre tett szert a közösségi médiában.

Indirekt/Blikk