KezdőlapCímlap1 milliós büntetést kapott a kislány, aki odafutott Cristiano Ronaldóhoz

1 milliós büntetést kapott a kislány, aki odafutott Cristiano Ronaldóhoz

Mindenki elolvadt attól a 11 éves kislánytól, aki odarohant megölelni Cristiano Ronaldót, ám a labdarúgó-szövetség súlyos pénzekre büntette.

A múltheti Portugália–Írország világbajnoki selejtező mérkőzés végén egy 11 éves kislány azonnal beszaladt a pályára, ahogy a bíró lefújta a meccset. Addison Whelan könnyek között rohant oda Cristiano Ronaldóhoz, majd megölelte a futballszárt, aki, mielőtt a biztonságiak közbeléphettek volna, viszonozta fiatal rajongója gesztusát: visszaölelte Addisont, sőt, odaadta neki a válogatott mezét is – írja a hirado.hu.

– Csak úgy ordítottam Ronaldo nevét. Megfordult, meglátott engem, majd azt mondta egy biztonsági őrnek, hogy hagyjon békén – mesélte a lányka egy helyi rádióadónak.

A bájos történet itt akár véget is érhetne, ám a labdarúgó-szövetség döntéshozóinak szívét nem lágyította meg a megható pillanat, és 3000 eurót vagyis több mint egymillió forintnyi bírságot szabtak ki a kislányra.

– Megbírságoltak, mert berohantam a pályára. Az apukám fogja kifizetni – mondta a gyermek.

Ám később az ír labdarúgó-szövetség egy közleményt adott ki, melyben azt írták, eltekintenek a 11 éves rajongó megbírságolásától.