2021.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Vízbe esett nőn akart segíteni a 20 éves fiatal, de végül ő...

Vízbe esett nőn akart segíteni a 20 éves fiatal, de végül ő fulladt bele a folyóba

A fiatal férfit pár órával akciója után holtan találták.

Szomorú történtet napvilágot nemrég: Folajimi Olubunmi-Adewole idén április 24-én éppen hazafelé tartott egy London központjában található étteremből, amikor éjfél körül a London Bridge-en egy kétségbeesett nő hangjára lett figyelmes, aki azt kiabálta: “Segítsenek, nem tudok úszni!”

A nigériai születésű férfi azonnal lerohant a híd lépcsőin majd a folyó partján megvált a ruháitól és egy másik, Joaquin Garcia nevű hőssel együtt a vízbe vetette magát, hogy segítsen a bajbajutott hölgyön.

A két férfi egy ideig fej-fej mellett haladt, ám Olubunmi-Adewole-nak egy idő után nyoma veszett, így amikor a vízirendőrök kihúzták a habok közül a pánikoló nőt és Garcia urat, Folajimit már nem látták sehol. Végül körülbelül öt órával később rábukkantak a holttestére – írja a Daily Mail.

Jiminek becézett fiú édesapja, a 63 éves Michael Adewola és édesanyja, az 54 esztendős Olasunkanmi Adewole elmondták, büszkék a fiukra, amiért megpróbálta megmenteni egy másik ember életét, de halála teljesen lesújtotta őket. Folajimi Olubunmi-Adewole mindössze húszéves volt.

Indirekt/Blikk