2022.08.18
Ilona
Kezdőlap Címlap Sokkoló: öt férfival erőszakoltatta meg férje szeretőjét egy asszony

Sokkoló: öt férfival erőszakoltatta meg férje szeretőjét egy asszony

A rendőrség több embert is letartóztatott, miután egy csoport férfi megerőszakolt egy édesanyát és hatéves kislányát Indiában. Kiderült, egy féltékeny asszony bosszúja áll a brutális kegyetlenség mögött.

Anya és kislánya a támadás idején egy szent helyet, a Piran Kaliyart látogatták meg, mikor a férfiak felajánlották, hogy hazaviszik őket az autójukkal.

A helyi beszámolók szerint az anyának fogalma sincs, pontosan hány férfi ült az autóban, amiben – miután az elindult velük – megtámadták és megerőszakolta őt és kislányát is, majd kirakták őket egy elhagyatott helyen.

Az anyának az éjszaka közepén csodával határos módon sikerült eljutnia a rendőrségre, ahol segítséget kért, majd a közeli kórházba szállították őket. Az orvosok megerősítették, hogy mindketten szexuális bántalmazás áldozatai lettek.

A hatóságok azonnal nyomozást indítottak a rettenetes ügyben.

Nem sokkal később letartóztattak egy nőt, akit azzal vádolnak, hogy ő szervezte be a férfiakat, hogy azok megerőszakolják szerelmi riválisát és annak kislányát.

A vádlott nőt a rendőrség Gayatriként nevezte meg: felmerült a gyanú, hogy az asszony férje félrelépett az áldozattal, ezért eszelte ki a feleség a szörnyű bosszút.

A rendőrség hat embert tartóztatott le, akik részt vettek a bűncselekmény elkövetésében. Az áldozatok kilétét nem hozták nyilvánosságra – olvasható a Daily Star oldalán.