2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Sokkoló: egy német nőt megerőszakoltak és megöltek a Hamász fegyveresei

Sokkoló: egy német nőt megerőszakoltak és megöltek a Hamász fegyveresei

A Hamász terroristái egy 30 éves német nőt is elraboltak Izraelben.

A Hamász terroristái szombaton bejutottak Izrael területére és korán reggel rakétatalálat érte a Gázai övezettel északon szomszédos városokat, Askelont és Javnét, valamint az ország középső részén Rison Lecionban és Ramléban is becsapódott lövedék, Jeruzsálemből pedig légvédelmi riasztást jelentettek.

Az akció keretein belül a palesztini terroristák véletlenszerűen rabolnak el embereket Izraelben. A 30 éves, Németországban élő Shani Louk éppen bulizott, és valószínűleg ő is az áldozatok között van, mivel a fegyveresek lerohanták azt a szórakozóhelyet, ahol a fiatal nő is tartózkodott.

A túszejtésekről egyelőre nem hitelesített videók is jelentek meg a közösségi médiában, és az egyik családtag felismerte Shani Loukot. A Twitteren azt írják, hogy a fiatal nőt nem csak megölhették, de meg is erőszakolták a terrorristák.

„A tetoválásokról ismertük fel” – mondta a család a Washington Postnak.

Az egyik videón Louk egy kisteherautó hátsó ülésén ül, fegyveres harcosokkal körülvéve, majd a későbbi képeken a fiatal nő egy kisteherautó hátuljában látható, ám akkor már úgy tűnik, hogy nincs életben, és terroristák ülnek a holtteste felett.

A fiatal nő nővére szintén hírt adott a közösségi médiában: Ő a nővérem, Shani Louk, német állampolgár. Ma elrabolta a Hamász – írta.

Íme, a felkavaró videó, amelyen a fiatal német nő látható a terroristák között. Erről a videóról ismerte fel a családja: