2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Pokoli kínok között halt meg a norvég vodkás youtuber

Pokoli kínok között halt meg a norvég vodkás youtuber

Halálhírét keltették a világhírű youtubernek, Tor Eckhoffnek, aki – miután egy videóban bizonyította, hogy igenis él – végül saját performansza áldozata lett. Az 1,2 millió követőtáborral rendelkező Tort mentőhelikopter szállította a kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

A norvég youtuber azzal lett egy csapásra világhírű, hogy jeges vízbe csobbant, csupaszon úszkált a jégen, illetve jóízűen itta videóiban a vodkát. Tor Eckhoff egy idő után arra eszmélt, hogy valaki a halálhírét keltette, ezért úgy döntött, egy videóban bizonyítja, hogy él, sőt, éppen az 57. születésnapját ünnepli.

A férfi még a homlokára is rárajzolta a korát, hogy biztosan átmenjen az üzenet, de a következő videóját már nem élte meg.

Tor ugyanis november 26-án egy újabb videót akart készíteni, ezért kiment a kongsbergi Jakobs-gáthoz korcsolyázni, ahol a jég beszakadt alatta.

A férfi borzalmas kínokat élt át, amíg a vízben fuldoklott. Segélykiáltását az egyik arra járó hallotta meg, aki rögtön értesítette a rendőrséget, de már késő volt. A férfit búvárok mentették ki a jéghideg vízből, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították, ahol a szakszerű ellátás ellenére a következő napon életét vesztette – írja a ladbible.com.

Indirekt/Blikk