2022.05.21
Konstantin
Kezdőlap Címlap Öt tinivel csapódott falnak az autó - egy 14 éves fiú kómában...

Öt tinivel csapódott falnak az autó – egy 14 éves fiú kómában van

Öt tizenéves fiú utazott abban az autóban, amely ma éjszaka falnak csapódott az olaszországi Bonóban. Az autó egyikük édesapjáé, melyet a 15 éves, részeg fia lopott el otthonról – írja az Il Messaggero olasz napilap internetes kiadása.  

Egy 14 éves fiú kómába került, további négy kiskorú pedig különböző mértékű sérüléseket szenvedett, amikor a szombat esti közös bulizás után elkötötték egyikük édesapjának autóját, és ittasan kocsikáztak.

Az öt tinédzser a 3 ezer lakosú olaszországi Bonóba valósi. Egyikük, egy 15 éves fiú részegen ellopta édesapja autóját, beültette a kocsiba négy barátját, majd őrült száguldozásba kezdtek a fehér Golffal a település utcáin. A volánnál ülő tinédzser – miután szinte az összes KRESZ-szabályt megsértette – elveszítette uralmát az autó felett, amely a város szélén többször megpördült, majd egy épület falának csapódott.

Az öt fiú egyike olyan súlyosan megsérült, hogy kómába került, a többiek elmenekültek a helyszínről, de röviddel a baleset után a karabiniérik a nyomukra bukkantak, és őrizetbe vették őket.

Indirekt/autoszektor.hu