KezdőlapCímlapMilliókat hoz a pornó az egykori autóversenyzőnek

Milliókat hoz a pornó az egykori autóversenyzőnek

Éveken át depresszióval küzdött és utálta az életét Renee Gracie, aki hiába próbálta megvetni a lábát a motorsportok világában, végül kénytelen volt más foglalatosság után nézni. Az ausztrál tehetséget lány létére fiatalon rabul ejtette az autóversenyek benzingőzös világa. 2013-ban mindössze 18 évesen már a Porsche-kupa ausztrál sorozatában versenyzett, két év múlva pedig történelmet írt azzal, hogy a Supercars-széria első női versenyzője lett.

Azonban a motorsportban nagyon komoly összeget emészthet fel egy karrier beindítása, Gracie pedig egyre több falba ütközött. Nőtt a nyomás, és ezzel egy időben vesztette el lelkesedését a sport iránt.

– Évekig küzdöttem azért, hogy elég pénzt gyűjtsek, mert ha nincs elég pénzed, nem kapsz top csapatnál ülést – mesélte az autóversenyzés árnyoldaláról.

Ez aztán rányomta a bélyegét az egész életére.

– Ez egy férfiközpontú világ, és én egy idő után elvesztettem a szenvedélyt. Ki akartam szállni – mondta Gracie, aki három évvel ezelőtt csak kíváncsiságból regisztrált az OnlyFans nevű weboldalra.

De pillanatok alatt olyan népszerűek lettek a lenge öltözetben készített posztjai, hogy felhagyott a sporttal, és minden energiáját a szigorúan csak felnőtteknek szóló tartalmakra fordította.

– Nemcsak a pénz miatt szeretem ezt csinálni, hanem mert azóta ismét boldog és egészséges vagyok. Olyan emberek vesznek körül, akik felemelni akarnak, és nem lenyomni – vélekedik a pornósnak állt exversenyző.

Gracie óvatos számítások szerint is 14 ezer fontot (6 millió Ft) kereshet megosztásaival hetente, a sors fintora, hogy most már maga is finanszírozhatná korábban befejezett karrierjét…

Indirekt/Blikk