2022.05.21
Konstantin
Kezdőlap Címlap Leszállították a férfit a repülőről, mert nem akart maszkban utazni

Leszállították a férfit a repülőről, mert nem akart maszkban utazni

Eleinte sokan azt hitték, hogy a rossz látási viszonyok miatt áll a gép, ám később feltűnő lett, ahogy a légikísérők egy férfivel vitatkoznak. Az incidensnek végül a rendőrök vetettek véget.

Lakosságarányosan már egy jó ideje Romániában szedi a legtöbb halálos áldozatot a koronavírus-járvány, és az egészségügy is a totális összeomlás felé tart, a járványtagadók között még mindig vannak olyanok, akik nemhogy oltani nem hajlandóak, még csak maszkot sem húznak.

Főtér számolt be a kolozsvári Avram Iancu nemzetközi repülőtéren hétfő este történt incidensről. A Ryanair Londonba induló járatán az egyik utas beszámolója szerint eleinte sokan azt hitték, hogy a rossz látási viszonyok miatt áll a gép, ám később feltűnő lett, ahogy a légikísérők egy férfit próbálnak meggyőzni arról, hogy vegyen fel egy maszkot. A fedélzeten lévők egyre türelmetlenebbé váltak, mire az egyik kísérő jelezte, hogy kihívták a rendőrséget. Ám hiába jött a hatóság, a 40 éves férfit ők sem tudták meggyőzni, hogy maszk nélkül nem repülhet, így kénytelenek voltak leszállítani a gépről.

A férfi értelmetlen makacskodásával nem csak saját magával, hanem utastársaival is kitolt, és még egy repjegy árát is elveszítette. A leszállításáról készített videót itt lehet megtekinteni.