2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Kórházba került a gyönyörű influenszer, mert nem akart mások előtt szellenteni

Kórházba került a gyönyörű influenszer, mert nem akart mások előtt szellenteni

Pokoli fájdalmakat éltek át azok a nők, akik nem mertek mások előtt szellenteni. Egyikük kórházi ellátásra is szorult.

A Viihtube néven, majdnem huszonnégy millió követővel rendelkező Instagramm-oldalt üzemeltető 21 éves Victoria De Felice Moraest súlyos hasi fájdalmai miatt tolószékbe kellett ülnie egy repülőtéren. A nő állítása szerint éppen egy fesztiválra tartott, amikor hihetetlen fájdalmai lettek. A reptéri dolgozók hoztak neki egy kerekesszéket, mert hasi panaszai miatt állni sem tudott.

Később kiderült, a Moraes már nagyon régen nem szellentett, ezért a benntartott gázok, belülről gyötörték az influenszert.

Még márciusban egy 27 éves brazil énekes, Pocah került kórházba, hasónló okok miatt. A gyönyörű hanggal rendelkező zenész olyan sokáig nem mert szellenteni a barátja előtt, hogy súlyos bélproblémák jelentkeztek nála. Pocah elmondta, hogy a párjával még nem volt olyan szinten a kapcsolatuk, hogy “egymás előtt fingjanak.”

A két híresség azóta a szabad szellentés mellett áll, hogy soha ne éljenek át többet ilyen gyötrelmeket, valamint mindenki figyelmét felhívják, hogy nyugodtan pukizzanak, hiszen az emberi dolog.