2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Ki akart rabolni egy nőt a nyílt utcán, de egy busznyi munkás...

Ki akart rabolni egy nőt a nyílt utcán, de egy busznyi munkás jól elverte – videó

A támadó még el tudott menekülni, de végül elkapták.

Letartóztattak Brazíliában egy 22 éves férfit, aki megpróbált az utcán kirabolni egy nőt, de a rablást egy arra járó buszról leszálló munkások megakadályozták. Mindezt egy térfigyelő kamera is rögzítette – közölte a helyi sajtó.

A június 6-án, az ország keleti részén található Itabira városában készül felvételen látni, ahogy a rabló követi a 36 éves nőt, majd odaérve hozzá megpróbálja elvenni a táskáját. A nő azonban ellenáll, amire a férfi lökdösni és fenyegetni kezdi, és rángatja a táskáját.

Ekkor jelenik meg a képen a busz, ami előbb lelassít, majd megáll, és többi férfi száll le róla, akik bekerítik a láthatóan megszeppent férfit, majd ütni kezdik, a földre lökik és ott többször megrúgják.

Bár a 22 éves rabló elmenekült a helyszínről, a rendőrök az otthonában elfogták – közölte a helyi rendőrség. Letartóztatták a férfi 25 éves barátját is, aki szintén látható a felvételen, ahogy egy üveggel fenyegeti a barátjára támadt munkásokat. A rendőrség közölte azt is, hogy a megtámadott nő nem sérült meg, és végül nem tudtak ellopni tőle semmit.