KezdőlapCímlapEz a férfi nemcsak szerelmes az autójába, de szexel is vele

Ez a férfi nemcsak szerelmes az autójába, de szexel is vele

Egy használtautó-kereskedésben talált rá élete tűzpiros szerelmére, ám a párja már olyan korban van, hogy folyamatos gondoskodásra szorul.

Az USA-beli Arkansas államban élő 37 éves Nathaniel évek óta boldog párkapcsolatban él 24 éves kedvesével, ám szerelmének tárgya nem egy személy, hanem egy 1998-as évjáratú Chevy Monte Carlo gépkocsi. Nem tévedés, a férfi valóban gyengéd érzelmeket táplál a Chase névre keresztelt autója iránt, akivel igyekszik minden tekintetben úgy élni, mintha egy teljesen hétköznapi kapcsolatban lennének.

Nathaniel még 2005-ben egy autókereskedésben talált rá a tűzpiros kocsira, és azt mondja, azonnal érezte, ahogy szikrázik a levegő kettejük között. Az ügyfélszolgálatosként dolgozó férfi öt évig még titokban tartotta a kapcsolatukat, mert tartott tőle, hogy emiatt elveszítheti a munkáját, ám egy ideje már teljesen nyíltan vállalja vonzódását az autójához.

„Nem tudom, mitől van ez bennem, de azt tudom, hogy nagyon szeretem Chase-t és mindig jól érezzük magunkat együtt” – idézi a Daily Star a férfit, aki korábban egy objektofíliáról (azaz arról a jelenségről, amikor valaki érzelmi és szexuális kapcsolatot alakít ki egy élettelen tárggyal) szóló dokumentumfilmben mesélt kapcsolatáról.

Nathaniel állítása szerint rendszeresen viszi randevúzni Chase-t és nem tudja elviselni, ha 24 óránál több időt külön töltenek egymástól. Mivel Chase elmúlt 24 éves, már abban a korban jár, hogy folyamatos gondoskodásra szorul. Kapcsolatuk nem csak lelki, hanem testi síkon is működik: a férfi szereti simogatni az autó felületét, sőt, fojtogatni szokta a motorháztetőt, amikor szeretkezik vele.

Szeretem nekinyomni és hozzápréselni az ágyékomat, így kényeztetjük egymást. Szeretek ráhajolni a motorháztetőjére is, de az a legjobb, amikor aláfekszem. Azt ő is nagyon szereti. Igazán különleges érzés, amikor szeretkezünk – árulta el a férfi, aki – elmondása szerint – telepatikusan kommunikál Chase-zel, és a kedvenc közös daluk a Can’t Fight This Feeling az REO Speedwagontól.

Nathaniel autók iránti megszállottsága már tinédzser kora óta tart: fiatalon autómodelleket készített, viszont egy ideig barátnői is voltak.