2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Elképesztő:21 éves pedofil próbált beiratkozott egy iskolába

Elképesztő:21 éves pedofil próbált beiratkozott egy iskolába

Az elképesztő, ugyanakkor ijesztő sztori Angliában történt, ahol a pedofil több álprofilt is létrehozott a közösségi oldalakon, hogy fiatalokkal lépjen kapcsolatba.

A 21 éves Anthony Lonsdale egyenruhát viselve jelent meg egy iskolában, ahová megpróbált beiratkozni diákként, hogy találkozzon egy tinédzser lánnyal, akit a közösségi médián keresztül szedett fel – írja az Independent.

Miután csevegett a lánnyal, arra biztatta őt, hogy legyen a barátja a 12 éves bátyjának, Samnek is (ezt a profilt szintén ő hozta létre). Miután Sam több héten keresztül intim üzenetekkel bombázta a lányt, szexuális jellegű fotókat is küldeni kezdett neki – írta az rtl.hu.

A bíróságon kiderült, hogy Lonsdale megpróbált beiratkozni egy ilkestoni iskolába is, ahol diáknak öltözve akart találkozni fiatal áldozatával.

Miután a férfi lebukott és riasztották miatta a rendőrséget, azonosítottak két másik nottinghamshire-i lányt is, akikkel Lonsdale hamis neveket használva vette fel a kapcsolatot. Lonsdale a különböző fiókokból üzent, illetlen képeket küldött, amikért cserébe fényképeket kért.

Bár Lonsdale-t tavaly márciusban letartóztatták, óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de továbbra is folytatta a tinilányok zaklatását és a meztelen képek küldését.

Az északnyugat-londoni Wembley-ben élő férfit nyolcrendbeli szexuális zaklatást és gyermekekről készült szexuális tartalmú képek birtoklását ismerte el.

A múlt héten csütörtökön hét év börtönbüntetést kapott, emellett szexuális károkozás megelőzésére vonatkozó végzést és ötéves távoltartási végzést is hozott a bíróság, hogy Lonsdale ne léphessen kapcsolatba az áldozatokkal.