2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Döbbenetes: fényes nappal vertek és erőszakoltak meg egy futónőt egy parkban

Döbbenetes: fényes nappal vertek és erőszakoltak meg egy futónőt egy parkban

Fényes nappal, az emberekkel teli Central Parkban erőszakoltak meg egy futólányt múlt hét csütörtökön. A 27 éves nő épp a Hattyúk tava közelében futott, amikor a 25 éves férfi rávetette magát.

Az incidens fényes nappal, reggel 7 óra 20 perckor történt. Ilyenkor rengeteg futó rohamozza meg a parkot, ezt használta ki a „szexuális ragadozó” is. A 27 éves nő a park mélyében futott, amikor a férfi rávetette magát, leterítette és megerőszakolta, miközben olyan erővel fojtogatta, hogy a nő rövid időre eszméletét vesztette.

„Éjszaka és este nem megyek ki a parkba, ijesztő. De reggel 7-kor, fényes nappal, amikor tele van emberekkel, senki nem gondolná, hogy ilyen megtörténhet” – mesélte a CBS-nek a Central Parkban a nő.

A nőt kórházba kellett szállítani, de stabil volt az állapota. A rendőrség rögtön a férfi nyomába eredt. A környék kameráival próbálták feltérképezni, hol lehet a zaklató. Végül egy metrómegállóban akadtak rá, egy trafiknál. A kamerák végig rögzítették, hogy a férfi el akarja adni a mobiltelefonját. Végül elcsípték a 25 éves Paulie Velezt, akit szombaton hajnal 1-kor le is tartóztattak.

A Central Parkban egyébként nem ez az első eset, hogy ilyen borzalom történik. Emiatt a rendőrség meg is erősítette a járőrözést.

Indirekt/Blikk