2023.06.08
Medárd
Kezdőlap Címlap Botrány a levegőben: félmeztelenre vetkőzött a gépen egy nő és üvöltözött -...

Botrány a levegőben: félmeztelenre vetkőzött a gépen egy nő és üvöltözött – videó

Az egyik Oroszországban közlekedő járatot zavarta meg a botrányos viselkedésével egy utas. A nő először a gép mosdójában gyújtott rá egy cigarettára, majd mikor arra utasították, hogy hagyja abba a dohányzást, mindenki előtt félmeztelenre vetkőzött és őrjöngve követelte, hogy beszélhessen a pilótával.

Sztavropol és Moszkva között haladó körülbelül 2 órás repülőúton zajlott le az elképesztő jelenet. A gép egyik utasa, a 49 éves Anzselina Moszkvityina a repülő mosdójában gyújtott rá egy cigarettára, amit természetesen rögtön érzékelt az erre a célra elhelyezett riasztóberendezés. Akkor indult az igazi balhé, amikor a személyzet felhívta a nő figyelmét, hogy a dohányzással megszegte a szabályzatot:

Ugyanis Anzselina válaszul lekapta a felsőjét, és félmeztelenül követelte, hogy beszélhessen a pilótával.

Mivel a repülőn gyerekek is utaztak, a légiutaskísérők arra kérték, hogy legalább az ő tiszteletükre öltözzön fel, mire a nő így felelt:

„Én tisztelem a gyerekeket, sőt imádom őket. És azt is tudom, hogy most vagy a bolondok házába kerülök, vagy a börtönbe, de mindenképpen be akarok menni a pilótafülkébe.”

A botrányos esetről készített felvételen látszik, ahogy végül a légiutaskísérőknek sikerült egy pokróccal eltakarniuk nő estét. Majd a pilóta parancsára megpróbálták műanyag bilincsbe fogni a nő kezét, azonban, a láthatóan illuminált állapotban lévő hölgy, nem hagyta magát, és megharapta a személyzet egyik tagját, miközben azt üvöltözte:

Hagyjanak békén! Távozzanak tőlem! Ha kell, öljenek meg, de én dohányozni akarok!

A gép a fedélzeten zajló balhé ellenére sikeresen landolt a Seremetyevo repülőterén, ahol a nőt orvosi felügyelet mellett átadtak a hatóságoknak – írja az Index.