2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Borzalom: első ejtőernyő ugrása halálosra sikeresett a szexi influenszernek

Borzalom: első ejtőernyő ugrása halálosra sikeresett a szexi influenszernek

Első önálló ejtőernyős ugrása során baleset szenvedett, majd elhunyt egy 21 éves fiatal influenszer. A csaknem 100 ezer követővel rendelkező lány korábban szépségkirálynő is volt, halála az egész közösségi médiát megrázta.

A hírek szerint Tanya Pardazi augusztus 27-én halt meg, miután első önálló ejtőernyős ugrása során nem nyílt ki az ernyője. A torontói cég, ahol a lány ejtőernyőzni tanult, először nem árulta el az áldozat nevét, de Melody Ozgoli, Tanya barátnője, a CNN-nek telefonon megerősítette: Pardazi volt az a diák, aki meghalt.

Pardazi a közelmúltban kezdett órákat venni az ejtőernyős cégnél, amit legutóbbi TikTok-bejegyzésében is megemlített augusztus 22-én.

Az ejtőernyős alacsony magasságban nyitotta ki a főernyőjét, ami pörögni kezdett és már nem volt ideje a tartalékernyő kinyitására – áll a társaság közleményében.

Barátnője nyitott, kalandvágyó, életvidám, rendkívül intelligens emberként jellemezte a fiatal lányt, aki egyébként 2017-ben a Miss Teen Canada szépségverseny elődöntőjébe is bejutott.

„Mindenki látta, hogy gyönyörű, de leginkább a hihetetlen elméjéről ismerték. Ez az egyetlen dolog, amit minden egyes ember, akivel beszéltem, megemlített, hogy milyen okos, hogy milyen sokat tudott” – mondta könnyek között a lány barátnője.

Pozgoli elmondta, hogy a pénteken megtartott temetésen nagyon sokan vettek részt.

A szertartáson mindannyian fehér ruhát viseltünk, mert ő egy angyal volt. Szerintem ez egyedülálló dolog volt, de Tanya is ilyen volt, egyedi és egyedülálló, senkihez sem hasonlítható – mondta Ozgoli.