2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Alig öt órával az esküvője után egy részeg nő miatt meghalt a...

Alig öt órával az esküvője után egy részeg nő miatt meghalt a menyasszony

Ez a nap lett volna élete leggyönyörűbb napja, de az utolsó lett… Samantha Miller öt órával azután, hogy kimondta a boldogító igent, meghalt mert egy részeg sofőr belehajtott az autójába.

A dél-karolinai Folly Beachen található helyszínről távozott a 34 éves menyasszony, amikor egy részeg férfi elvette az életét.

Miller az újdonsült férjével együtt egy golfkocsiban utazott, amikor egy ittas sofőr beléjük hajtott. Az autót olyan erővel találta el, hogy az többször is megpördült a földön. A férj – és a golfkocsi másik két utasa – szintén súlyosan megsérültek, ám Samantha a helyszínen életét vesztette.

A golfkocsi, amelyben utaztak – az amerikai hagyománynak megfelelően – konzervdobozokat húzott maga után és „friss házasok” felirat díszítette. Az autó teljesen összeroncsolódott a baleset után.

Aric [a férj] jegygyűrűjét egy műanyag zacskóban adták át nekem a kórházban, öt órával azután, hogy Sam ujjára húzta, és felolvasták egymásnak a fogadalmukat – írta az elhunyt nő anyósa a CNN-nek.

A gyanúsított, a 25 éves Jamie Lee Komoroski ellen egyrendbeli gondatlan emberölés és háromrendbeli súlyos testi sértést eredményező ittas vezetés bűntette miatt emeltek vádat – derül ki az online bírósági nyilvántartásból.