KezdőlapCímlapZuleyka Rivera: bármikor felhívhatom Donald Trump-ot

Zuleyka Rivera: bármikor felhívhatom Donald Trump-ot

Szinte a Föld minden lakója egyszer már látta őt, hiszen a vele forgatott klip a maga közel 7 milliárd megtekintésével a legnézettebb videó. Zuleyka Rivera nevét mégsem innen ismerik, hanem mert 2006-ban őt választották a legszebb nővé a világon.

Fotó: Facebook

Zuleyka Jeris Rivera Mendoza egy apró Puerto Rico-i faluban született. Apja sokáig azt gondolta, hogy sportolót nevelt a lányából, de szerencsére a baseball-t választotta neki, és az tudjuk: nem annyira csajos sport. Főleg, ha valakire már ilyen fiatalon felfigyelnek a szépsége miatt, mint Zuleykára.

Fotó: Facebook

Azóta sok víz lefolyt már egy csomó folyón. A puerto rico-i lány pályája sikeresen ívelt fel, főleg miután Luis Fonsi őt kérte fel, hogy szerepeljen a Despacito című klipjében. Két hete pedig a HELL ENERGY reklámfilmjének női szereplője volt, Bruce Willis partnereként. A reklámról, az eddig eltelt útról is beszélt a modell-színésznő Hajdú Péternek New York-ban adott interjújában, valamint arról, hogy milyen a viszonya a Miss Universe egykori licenc tulajdonosával, az Amerikai Egyesül Államok mostani elnökével, Donald Trump-pal.

Hajdú Péter interjúját itt nézhetik meg: