KezdőlapCímlapZoltán Erikánál most telt be a pohár, feljelentést tesz

Zoltán Erikánál most telt be a pohár, feljelentést tesz

Az énekesnő megelégelte, hogy már sokadszorra élnek vissza a nevével.

Kőkemény munkával és életmódváltással fogyott le Zoltán Erika, akit ezért is bosszant annyira, hogy kamu szerek reklámozásához használják fel a nevét, sőt, a fotóját is manipulálják.

Mélységesen felháborító, hogy ilyesmire vetemednek, ráadásul elképesztő, hogy valahogy úgy tudják machinálni a beállításokat, hogy én ne is lássam az oldalt. Ismerősök szóltak, hogy kering az interneten többféle fotó, amin az a felirat áll, hogy miként fogytam le húsz kilót, illetve, hogy elárulom, miként sikerült. Volt, aki azzal hívott, hogy ezt megkérdezze, de elmondtam, nincs csodaszer, csak a természet csodája, és emögött kőkemény munka áll – mondta el a Blikknek a kamuhirdetéssel kapcsolatban Zoltán Erika.

Az énekesnő korábban azt is elárulta, hogy a hormonváltozások miatt sokáig sikertelen volt a fogyókúrája, de amikor végre egyensúlyba került a szervezete, a kilók is elkezdtek leolvadni.

Nincs ebben semmi nagy titok, kitartónak kell lenni. Az oldal ellen pedig megtettük a jogi lépéseket és feljelentést tettünk – tette hozzá Zoltán Erika.