KezdőlapCímlapZalatnay Cini szívesen lenne Azahriah vokalistája

Zalatnay Cini szívesen lenne Azahriah vokalistája

„Nem fanyalogni kell, hanem utána csinálni, hiszen a közönség döntött”

Azahriah-lázban ég az ország, a fiatal előadó harmadik koncertje is teltházas lesz a Puskás Arénában. A jelenségről természetesen mindenkinek megvan a véleménye, több híresség is kifejtette, mit gondol erről az egyedülálló sikerről. Nemrég például Zalatnay Sarolta nyilatkozott Azahriah-ról. 

„Azahriah nem kerülte el a figyelmemet, hiszen nem a Holdon, vagy a dzsungel közepén élek. Bevallom, eleinte fel-felszaladt a szemöldököm, hiszen még akkor sem mindig értettem a dalszövegeit, ha erősen koncentráltam. Ugyanakkor azt első hallásra észrevettem, hogy ez a fiú valami egészen újat, valami nagyon bátrat hozott be a zenei palettára és ezért már önmagában is tiszteletet érdemel. Tizenkilencre húzott lapot és hatalmasat nyert” – mondta az énekesnő a Borsnak. 

Hozzátette, aki kritizálja, az valószínűleg, hogy a világgal együtt a zenei ízlés és az igények is változnak. „Arról, hogy mi érdemel sikert, nem az egyén, hanem a közönség dönt és esetében a közönség döntött. Nem fanyalogni kell, hanem utána csinálni. Ha pedig ez nem megy, akkor illenék csendben maradni” – jegyezte meg Zalatnay Cini.

Az énekesnő azt is elárulta, ha felkérnék, szívesen lenne vokalista Azahriah mögött is.  „És hogy miért? Naná, hogy azért, hogy osztozhassak a sikerében és még egyszer láthassak a színpadról több mint hatvanezer embert. És még mielőtt a nagyokosoktól megkapnám, hogy álmodik a nyomor, ezt csak példának szántam arra vonatkozóan, hogy azért, mert idősebbek vagyunk, nem kell elfelejtenünk tisztelni az új generációt és az érdemeiket és bevallani, hogy szeretnénk visszapörgetni az idő kerekét és háromszor egymás után megtölteni a Puskás Arénát.”