KezdőlapCímlapXantus Barbara megrázó vallomást tett a házasságáról

Xantus Barbara megrázó vallomást tett a házasságáról

A színésznő és Szurdi Miklós 1999-ben házasodtak össze, azonban kapcsolatuk nem működött, ezért a válás mellett döntöttek.

Mint ismert, 73 évesen meghalt Szurdi Miklós színész, rendező, forgatókönyvíró. A rendező harmadik házassága Xantusz Barbarával köttetett. Az 1990-es évek közepén házasodtak össze és nekik is két gyermekük született. Xantusz Barbarát sokkolta egykori férje halála, akitől elvált ugyan, de a jó kapcsolat megmaradt.

Házasságuk alatt rengeteg problémájuk volt, sőt, a színésznő úgy érzi, hogy rengetegszer megalázkodott, de egy ponton túl már nem akarta folytatni ezt a kapcsolatot, így a válás mellett döntöttek. 

„Volt egy férjem, akitől elváltam, aki a legjobb barátom volt, a gyerekeim édesapja, együtt neveltük a lányunkat, a fiunkat, és nagyon szerettük egymást. Semmiben nem volt hiányérzetem, mert voltunk egymásnak. Bármikor odamehettem hozzá, fölhívhattam. Bár ő már nincs itt a földi valóságában, nekem mégis öröktől fogva volt és lesz.

A házasságunk vége felé volt idő, amikor vérre menően harcoltam azért, hogy ez vagy az így vagy úgy legyen. Könyörögtem, megalázkodtam, próbáltam dirigálni, szóval mindent megtettem azért, hogy működjön ez a kapcsolat. 

Aztán egyszer csak azt mondtam: Miki, ez már nem szerelem, hanem kőkemény barátság. Ami a legnagyobb dolog az életben, de nem egy házasságban. Közöltem vele, hogy én még szeretnék szerelmes lenni. 

Én akartam válni, és azt kívántam Mikinek, hogy találja meg élete újabb nagy szerelmét. Nekem is nagyon fájt, de nem tudtam úgy élni vele tovább, hogy barátsággá nemesedett a szerelmünk. Kutyakötelességemnek éreztem azért drukkolni, hogy boldog legyen. Boldogabb, mint velem lett volna a hátralévő években” – árulta el a Best magazin podcastműsorában.

Indirekt/Origo