2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Bűnügy Videón, ahogy Dépardieu megerőszakolja Elodie Tuaillon-Hibon színésznőt

Videón, ahogy Dépardieu megerőszakolja Elodie Tuaillon-Hibon színésznőt

A 72 éves filmsztár ellen 2018 augusztus végén tettek feljelentést Aix-en-Provence ügyészségén, ahol el is indították a nyomozást, amelyet később áthelyeztek Párizsba.

A panaszos, a 25 éves Elodie Tuaillon-Hibon színésznő és táncosnő, aki azzal vádolja Dépardieu-t, hogy 2018 augusztusában két esetben is szexuális támadást követett el ellene a színész párizsi otthonában. Az ügyet kilenc hónapi vizsgálódás után 2019 júniusban vádemelés nélkül lezárta a párizsi ügyészség, majd a panaszosnak sikerült elérnie, hogy tavaly nyáron a vádhatóság újraindítsa az előzetes vizsgálatot, amely alapján a megbízott vizsgálóbíró decemberben megalapozottnak találta a gyanút.

Hervé Témime, a filmsztár ügyvédje sajnálatosnak nevezte, hogy az információ nyilvánossá vált. Gérard Depardie jelenleg szabadlábon védekezhet, de rendőri felügyelet alá került, tagadja a vádakat. Most előkerült egy biztonsági kamerás felvétel a színész párizsi otthonából, amin az látható, ahogy szexuális aktust létesít a fiatal nővel – írja a Ripost.