2022.08.18
Ilona
Kezdőlap Címlap Vibrátorral támadt a szexbolt eladójára a dühös vevő

Vibrátorral támadt a szexbolt eladójára a dühös vevő

A bíróság két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte az önbíráskodó férfit.

Garázdaság vádjával az ausztrál rendőrség őrizetbe vett egy fiatal férfit, aki vibrátorral támadt rá egy szexbolt alkalmazottjára a Queensland tartományban található Maroochydore-ban – írja a Daily Star. A 29 éves Benjamin Thomas Pellicaan még múlt hét elején fáradt be a szexjátékokat forgalmazó üzletbe. Egy vibrátort ment kicserélt, mivel a kütyü „10 perc használat után úgy felforrósodott, hogy gyönyörkeltés helyett fájdalmat okozott a párjának.”

Az eladó további vizsgálatra visszavette a készüléket, majd pár nappal később felhívta Benjamint, akivel közölte: semmi baj sincs a vibrátorral, a forrósodás természetes velejárója az aktív használatnak. A rendőrségi iratok szerint Banjamin nem volt elégedett ezzel a válasszal, és már a telefonban megfenyegette a bolt alkalmazottját. Azt mondta, hogy visszamegy és kiszolgálja magát egy új vibrátorral, ha nem hajlandóak kicserélni a terméket. Pár órával a hívás után a férfi dühöngve rontott be üzletbe, ahol megelőző jelleggel minden vibrátort hátravittek a raktárba. Az értékesítési vezető odament hozzá, átadta neki a bevizsgált szexjátékot és megismételte, hogy nem találtak hibát benne.

Benjamin agya erre teljesen elborult. Fogta magát, és teljes erőből hozzávágta a vibrátort az alkalmazotthoz, aki ettől kisebb sérüléseket szenvedett. A bolt egy másik alkalmazottja ekkor riasztotta a hatóságokat. A rendőrök végül a saját otthonában tartóztatták le Benjamint, aki bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádakban. A férfi ügyében végül gyorsított eljárásában döntött a bíróság: 4 hónap börtönbüntetést kapott, két évre felfüggesztve.