2023.12.09
Natália
Kezdőlap Belföld Végre kiderül, miben halt meg Berki Krisztián

Végre kiderül, miben halt meg Berki Krisztián

A celeb özvegye, Mazsi végre hajlandó megmutatni a boncolási jegyzőkönyvet Krisztián édesanyjának. 

Berki Krisztián tavaly, május 6-án hunyt el. Holttestét egy budapesti lakás erkélyén találta meg a saját kislánya, az akkor kilenc éves Natasa Zselyke. A celeb halálának oka a mai napig nem tisztázott, mivel a boncolási jegyzőkönyvet jogszerűen egyedül az özvegy, Berki Mazsi láthatta. 

Az özvegy senkivel nem osztotta meg a halál okát, még Krisztián édesanyjával sem, amiből aztán óriási családi botrány pattant ki, természetesen a nyilvánosság előtt. Júlia asszony többször is a médián keresztül üzent Mazsinak. A két nő végül év elején kibékült egymással, ugyanis a nagymama ragaszkodott ahhoz, hogy tartsa a kapcsolatot unokájával.

Bors értesülései szerint Berki Krisztián halálának első évfordulóján a gyászoló édesanya találkozik Mazsival, és végre megtudhatja, hogy miben halt meg életerős, sportoló fia. 

“Találkozom majd Mazsival is és az unokámmal és végre belenézek azokba a papírokba. Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, és megtudhatom végre a pontos okokat. Bár sok találgatás napvilágot látott, és beszélnek mindenfélét az emberek, más érzés lesz a saját szememmel látni” – fogalmazott az asszony, hozzátéve, hogy fél megnézni a papírokat, de muszáj lesz szembenéznie az igazsággal.