2020.04.05
Vince
Kezdőlap Címlap Végre elárulta! Katalin hercegné a terhességéről és a szülésről beszélt

Végre elárulta! Katalin hercegné a terhességéről és a szülésről beszélt

Ha visszamehetne az időben, már sok mindent másképp csinálna a gyermekeivel kapcsolatban.

Katalin hercegné nyíltan beszélt a Happy Mum Happy Baby (Boldog Anya, Boldog Baba) című podcastban az anyaságról, a szüléseiről és azokról az elvárásokról, amelyeket hercegnéként teljesítenie kellett írja az szmo.hu. Vilmos herceg felesége leszögezte, hogy nagyon jó érzés anyának lenni, de mint minden szülőnek, neki is vannak nehézségei:

Persze, hogy vannak megoldandó problémák időnként a gyerekek körül.. Szerintem nincs is olyan, akinek nincsenek gondjai.

Azt is elmondta, hogy nagyon sokat tanult az elmúlt évek során. Elárulta, hogy ha visszamehetne az időben, már sok mindent másképp csinálna a gyermekeivel kapcsolatban. Elárulta a harmadik terhességéről:

“Az anya érzelmi jóléte közvetlenül kihat a babára, aki a pocakunkban nő. Erre sokkal jobban figyeltem a harmadik terhességemnél, mint az elsőnél.”

Katalin elárulta azt is, valójában természetes szüléssel hozta világra gyerekeit, amely közben a relaxációs gyakorlatokat végzett, hogy ne uralkodjon el rajta a fájdalom. Ez segített abban, hogy a kismama a szülés után energikusabb legyen. Katalin elmondta, hogy saját magát akarta nyugtatni a vajúdásnál, és nem Vilmostól várta el ezt. A meditáció és a mély lélegzetvételek nagyon sokat segítettek neki, és tudta, hogy bármennyire is fájdalmas a szülés, egyszer úgyis vége lesz.