2021.01.17
Antal, Antónia
Kezdőlap Címlap Összeomlottak a Barátok közt szereplői, 22 év után befejezik a sorozatot, mert...

Összeomlottak a Barátok közt szereplői, 22 év után befejezik a sorozatot, mert túl drága

A szerepők összeomlottak, mikor megtudták: nyáron adják le a Barátok közt legutolsó részét, és ezzel örökre elbúcsúzik nézőitől a magyar szappanopera.

fotók: RTL Klub

Túl drága a sorozat előállítása, az éves költség meghaladja az 1 milliárd forintot, miközben a nézettség alacsony – ezzel indokolják az RTL Klub illetékesei a Barátok közt megszűnését. Igaz, nehezen hozták meg a döntést.

– A sorozat íróival állítólag már közölték, kezdjék elvarrni a történetszálakat, hogy egy, a 22 éves sorozathoz méltó befejezést kapjon a széria. December végéig befejeződhet az új részek írása, azaz legkésőbb tavasszal a forgatásnak is vége lehet, így a nyáron elköszönhetnek a nézők a Mátyás király tér lakóitól – árulta el a Blikknek egy bennfentes. Bár a hivatalos tájékoztatás még várat magára, a színészek már tudják a rossz hírt, és aki tud, új állás után nézelődik.

– Eleinte nyugtattak minket, hogy a pletykák ellenére ne aggódjunk, jó a nézettség, de én úgy tudom, már döntöttek, vége. Bevallom, arcul csapott, ki kell találnom, mihez kezdek a jövőben – mondta szomorúan az élő szerződése miatt neve elhallgatását kérő egyik szereplő. Hozzátette: – Bármennyire is szeretem ezt a csapatot, mindannyian egy süllyedő hajón ülünk. A mai világban egy ilyen típusú sorozatnak nincs létjogosultsága.