2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Belföld Váratlan fordulat: gyanúsított lett a Deák téren leszúrt fiú öccse is

Váratlan fordulat: gyanúsított lett a Deák téren leszúrt fiú öccse is

Újabb két személyt gyanúsított meg a rendőrség a két és fél hónappal ezelőtti Deák téri kettős gyilkosság ügyében. A Bors információi szerint egyikük az egyik áldozat, K. Gergely öccse.

Mint ismert, két, nagyrészt 16 és 23 év közöttiekből álló társaság csapott össze a belvárosi bulinegyedben. A nagykorúvá válását ünneplő Cs. Krisztián a balhé lezárásaként egy késsel halálos sebet ejtett K. Gergely és M. László testén. A két áldozat meg­verésében egy ikerpár is részt vett, J. Dániel és J. Marcell. Mindhárman letartóztatásban várják az ítélethirdetést. Most újabb fejlemények kerültek napvilágra.

– Az ügyben három letartóztatott gyanúsítotton még két személyt, egy 19 éves és egy 17 éves fiút kihallgattak csoportos garázdaság bűntette miatt – mondta a Borsnak Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.

A lap megbízható forrásból származó információi szerint a két gyanúsítottnak kulcsszerepe lehetett abban, hogy az indulatok elszabadultak. A 19 éves srác ugyanis először kötekedett a népszerű szórakozóhelyen dolgozó biztonsági őrökkel, ebbe avatkozott bele a kettős gyilkossággal gyanúsított Cs. Krisztián és két barátja.

A Bors úgy tudja, a fiatalabbik gyanúsított az egyik áldozat, K. Gergely testvére.

Indirekt/Bors