KezdőlapCímlapVárandósan sem hagyja ki a Balaton Soundot Tornóczky Anita

Várandósan sem hagyja ki a Balaton Soundot Tornóczky Anita

Zamárdiban van egy házuk, és közel laknak a bejárathoz, úgyhogy simán meg tudja tenni, hogy kimegy másfél órára, utána pedig hazamegy lepihenni. 

A műsorvezető nemrég osztott meg egy fotót a kedvesével a szerdán kezdődött Balaton Soundról, elárulva, hogy minden évben részt vesznek a fesztiválon, s ez idén sincs másképp.

„Amióta a Balaton Sound létezik, minden évben pár napot lent töltünk. Semmihez sem fogható hangulata van a Balaton partján hallgatni a barátaiddal a kedvenc előadóidat. Az idei számomra kicsit más lesz, hiszen egy babával a pocakomban minden más. A Balaton, a barátaim és a jó zenék azonban most is várnak. A mojitó felváltja az almafröccs és éjjel 2 óra helyett minden bizonnyal 11-re otthon leszek” – írja bejegyzésében a kismama.

A nagy meleg nem segít, de alapvetően jól érzi magát, nem gondolja, hogy ki kellene hagynia a Balaton Soundot, aminek semmihez sem fogható hangulata van.

– Nekünk Zamárdiban van egy házunk, és közel lakunk a bejárathoz, úgyhogy simán meg tudom tenni, hogy kimegyek másfél órára, utána pedig hazamegyek lepihenni. Öt percre lakunk onnan, ez belefér. Tulajdonképpen a kertből is hallatszik, de az nem ugyanaz az élmény, mert nagyon ügyesen megcsinálják a színpad tájolást, hogy a lakókat kevésbé zavarja a zene – fogalmazott a Borsnak Anita.