KezdőlapCímlapVajna Timinél és szerelménél babát hozhat a békülés

Vajna Timinél és szerelménél babát hozhat a békülés

Tímea barátja Zoli a tengerentúlra utazott, hogy rendezzék végre a kapcsolatukat.

Timi a napokban kö­zösségi oldalán beszámolt róla, hogy odakinn, Amerikában megkapta a Covid elleni védőoltást, be­jegyzésében pedig családalapítási terveit is kikotyogta: „…a doktorok azt mondják, ha valaki kisbabát szeretne a közeljövőben, akkor mindenképp kapja meg az oltást, mert ha terhesen kerül a lélegeztetőgépre, akkor sem az anya, sem a kisbaba nem éli túl…” Az özvegy tehát nagyon úgy fest, végre elhatározta magát, és babaprojektbe vág. Döntése pe­dig nem meglepő, főleg azok után, hogy a lap úgy tudja, milliomos ba­rátja nemrég utána utazott a tengerentúlra, hogy kibéküljenek és rendbe tegyék kapcsolatukat, melynek állítólag az egyik fő buktatója Timi bizalmatlansága, és ezáltal a babaprojekt halogatása volt – írta a Bors.

Bár a csinos özvegy a korábbi, Zolival kö­zös nyaralásaikkal ellentétben most nem oszt meg közös képeket szerelmével, családalapítási tervei mégis azt sejtetik: a békülés jól halad, s akár szerelmük gyümölcse is hamarosan megfoganhat. A Bors úgy tudja, Vajna Timi egyébként régóta szeretne anyuka lenni, s mindig is sajnálta, hogy férjével, Andy Vajnával nem lett gyermekük, unokaöccse érkezése pedig most újra beindította anyai vágyait.

„Ahogy a kisebbik unokámnál, Lillánál is boldog vagyok, hogy megérkezett a kis Noah, akit imádok, úgy Timinél is nagyon várom, hogy dédunokám legyen. Öreg vagyok már, ilyen korban csak egy baba érkezése az, ami kimozdítja, felvillanyozza az embert. Szívem minden szeretetével kívánom, hogy az elsőszülött unokám is hamarosan anyuka legyen, s egy egészséges, okos, szép gyermeknek adjon életet” – mondta a a Borsnak Tímea nagymamája. Aki úgy tűnik, kezdi elfogadni, hogy Timi Zolit választotta, de továbbra is nagyon hiányzik neki Tímea, akit reméli, hogy az oltások után végre újra magához ölelhet – nyilatkozta