2022.08.13
Ipoly
Kezdőlap Címlap Vadállat anya: 26 évig macskakajával etette és patkányok között tartotta egy szem...

Vadállat anya: 26 évig macskakajával etette és patkányok között tartotta egy szem lányát

Patkányokkal és állati tetemekkel élt együtt évtizedeken keresztül az a lány, akit édesanyja 26 évig macskaeledellel etetett és fogságban tartott.

Huszonhat év után szabadult ki az oroszországi Arefinsky nevű faluban található apró kunyhójukból az a nő, akit édesanyja fogságban tartott. Nadezhda Bushueva utoljára iskolásként látott napfényt, 16 évesen ugyanis az anyukája, Tatyana nem engedte, hogy továbbtanuljon vagy munkát keressen. Szerette volna megóvni a külvilág veszélyeitől, ezért bezárta a házukba – ahol se áram, se víz nem volt.

A lány elmondta, ahogy múltak az évek, egyre inkább megszokta a bezártságot, egyszer sem akart megszökni. Később még elszigeteltebben éltek, amikor az édesanyja nyugdíjas lett.

Csakhogy egy nap az édesanya bekerült a kórházba – a hírek szerint sztrókot kapott – és a lánya 42 évesen újra elhagyta a házat. Az önkormányzathoz is elment, ekkor derült fény a kegyetlen gyereknevelésre.

Az önkormányzat vezetője, Vasily Tovarnov szerint a 42 éves nő elmondta neki, a házuk tele volt patkányokkal, és a macskák tetemeit sem dobták ki, amikor azok elpusztultak. A fogságban tartott Nadezhda úgy fogalmazott, az élete rosszabb volt, mint a macskáké, élő halottnak érzi magát.

Indirekt/Bors