2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Utolsó figyelmeztetést kapott a sztárséf, többet nem hazudhat a párjának

Utolsó figyelmeztetést kapott a sztárséf, többet nem hazudhat a párjának

A sztárséf Rácz Jenő és Gyuricza Dóra egymásra találása filmbe illő, ahogy a Konyhafőnök 2019-es tavaszi évadában egymásra találtak. Tíz perccel azt követően, hogy Dóri kiesett az RTL Klub gasztroműsorából, fel is hívta, hogy randevúra hívja – írta a Femina.

Fotók: Bielik István/RTL Klub

– Dóri az első nő, akiben igazán megbízok, és ez a Nyerő Párosban jött elő, hogy van egy nő, aki mindig ott lesz velem – árulta el a harmincéves Michelin-csillagos magyar séf , az RTL Kléubon futó Életünk története című műsorban Friderikusz Sándornak. A kapcsolat elején Dóri a séf tudtára adta, hogy gyermekeket szeretne, egy hónap után szóba hozta a házasságot, és tavaly augusztus végén el is jegyezte a párját. Mindketten úgy érzik, megtalálták azt az embert, akivel le szeretnék élni az életüket. A hűtlenség szerintük nem fér bele a kapcsolatba, Dóri pedig a hazugságot sem bírja elviselni. Az eljegyzés előkészületeit Rácz Jenő nagyon nagy titokban intézte, ami füllentések sorát eredményezte, végül egy szövevényes hazugsághálóba gabalyodott. 26 éves szerelme a szándékot nézve megbocsátotta ezt, de a tudtára adta, hogy többet az életben ne hazudjon neki. 

– Full hazugság volt az, amikor megszerezte az eljegyzési gyűrűmet. Kilopakodott Bécsbe, hogy én ne is tudjak róla, és fűzött egy olyan girbegurba hazugságot, amit már ő sem tudott követni, miért van ott, hova megy, kivel van. Én meg nem tudtam semmiről. Még a cipőjét is lemosatta velem, hogy olyan legyen, mint új korában, mert ő megy, és kicserélteti. Amikor megkérte a kezem, megmutatta a gyűrűt, és elmondta, hogy az a hazugság igazából ezért volt. Akkor ránéztem, és mondtam neki: ez az egy volt! Most ezt elfogadom, oké, de még egy ilyen részletes hazugságot…! – írta a Femina.