KezdőlapCímlapÚjra pályára léphet Curtis az Újpestben

Újra pályára léphet Curtis az Újpestben

Lejárt Curtis féléves eltiltása, amit az Újpest futsalcsapatának egyik bajnokiján történt dulakodás miatt kapott. A lilák pedig számítanak a rapper játékára a jövőben.

Mint ismeretes, Széki Attila, vagyis Curtis még tavaly novemberben írt alá az Újpest FC NB III-as futsalcsapatához. Az idényben azonban csak két meccsen lépett pályára, mivel a másodikon súlyos szabálytalanságért kiállítást, majd pedig egyéves eltiltást kapott. A rapper állítása szerint csapattársa védelmére kelt, amikor összeugrott az Issimo egyik játékosával.

A BLSZ (Budapesti Labdarúgó Szövetség) első körben egy évre tiltotta el Curtist, de ő és a csapatvezetés fellebbeztek, és végül a büntetést fél évre enyhítették. Ez az idő pedig néhány napja lejárt, vagyis a rapper ismét magára öltheti a lila-fehér mezt. De egyelőre csak a nyári edzéseken, hiszen időközben az idei bajnokság véget ért.

A csapat alelnöke, Óvádi László a Ripostnak nyilatkozott Curtis jövőjével kapcsolatban. „Az eltiltás valóban lejárt, vagyis Széki Attila visszatérhetett a csapathoz. Sajnos mindez a bajnokság utolsó meccse előtt történt, így rá csak a következő bajnokságban számíthatunk. Ugyanakkor a nyári edzéseken már részt vesz. Szerencsére a tréningek hétköznapra esnek, így többnyire nem ütköznek majd Curtis fellépéseivel. Ha mégis, akkor majd a csapat megy a koncertek helyszínére és ott készülünk a következő idényre, amikor is bajnokok leszünk” – viccelődött Óvádi, aki nagyon örül annak, hogy a rapper is a csapatot erősíti.