KezdőlapCímlapÚjra lesz Ninja Warrior és Dancing with the Stars

Újra lesz Ninja Warrior és Dancing with the Stars

A TV2-n folytatódik a Ninja Warrior és Dancing with the Stars, s kiderült az is, hogy lesz Farm is, valamint a cég megszerezte A remények földje című török sorozat folytatásának vetítési jogát.

– Szeretném bejelenteni, hogy 2021-ben jön a Farm VIP 2. évada és két év kihagyás után a 3. szezonjával tér vissza a Ninja Warrior Hungary. Ezeken kívül még érkezik a TOTEM, amely monumentális kalandreality-ként a 2021-es őszi televíziós szezon egyik legnagyobb újdonsága lesz – jelentette be Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója a SorozatWikin vele megjelent, a 2020-at értékelő hosszú évértékelő interjúban.

Fischer szavaiból kiderült az is, hogy a nagyszabású műsorok sora ezzel még messze nem ért véget, mert érkezik például a Dancing with the Stars 2. évada is, és Fischer jelezte, hogy további bejelentésekkel is készülnek későbbiekben. A programigazgató elárulta, hogy megszerezték A Remények földje című török sorozat 3. évadát. Fischer Gábor elmondta azt is, hogy Majka azért nem szerepelt mostanában olyan sokat a képernyőn, mert korábban jogos szakmai kritika érte a csatornát, hogy túl sokat volt képernyőn. Az interjúban az is szóba került, hogy bár az RTL Klub befejezi a Barátok közt című sorozatot, a Jóban rosszban a SuperTV2-n ezután is látható lesz – írta a Media1.hu.