2021.08.01
Boglárka
Kezdőlap Címlap Újabb sztárbalhé: Curtis több celebet lek.rvázott

Újabb sztárbalhé: Curtis több celebet lek.rvázott

Több celebbe is páros lábbal szállt bele Curtis. A rapper gyerekkora óta hatalmas Újpest-drukker – focizott is a népszerű lila-fehér klub felnőttcsapatában –, ám azt látszólag rossz szemmel nézi, ha egyes hírességek egyszer csak szurkolónak állnak, miközben semmi kötődésük az adott klubhoz.

Divatdrukker – így hívják azokat, akiknek semmilyen kötődésük nincs egy adott klubhoz, ám a népszerűség miatt, úgy mond divatból az egyesület szurkolójának vallják magukat, ugyanakkor a futballhoz vajmi kevés közük van. Na, most az ilyenekbe szállt bele Curtis.

„Azt veszem észre, hogy évről évre egyre több ismert ember (celeb) lesz divatszurkoló a Fradinál… Annyira szánalmas és vicces! A szenvedély, a fanatizmus nem erről szól k.rvák!” – írta Instagram-sztorijában Curtis, akinek nem feltétlenül azokkal a hírességekkel van problémája, akik a riválisnak szurkolnak. Sőt, egyeseket kimondottan tisztel.

„Hol van már onnan is a „régi szép idők”, amikor Koós Jancsi bácsihoz vagy Deák Billhez hasonló nagy nevek és hiteles arcok voltak… Tisztelet a mai egy-két kivételnek!” – tette hozzá a rapper.

Leírta azt is, mit fog tenni, ha az Újpest is megkapja azt a támogatást, amit megérdemel, és oda mennek majd celebek. „Kíváncsi leszek mennyi ilyen sz.rházi fogja beoldalazni a klubot! Én leszek az első, aki szemen köpi őket” – fogalmazott keményen a volt újpesti labdarúgó.

Indirekt/Bors