KezdőlapBűnügyÚjabb nő állítja, hogy Marilyn Manson megerőszakolta őt

Újabb nő állítja, hogy Marilyn Manson megerőszakolta őt

Több mint egy tucatnyi nő után Ashley Morgan Smithline modell és színész is újabb szörnyűségekkel vádolja Marilyn Mansont.

Mint ismert, Marilyn Mansont először volt jegyese, Evan Rachel Wood vádolta meg bántalmazással, majd másik 14 nő fogalmazott meg súlyos vádakat a rockzenésszel szemben. Legutóbb a Trónok Harca sztárja, Esmé Bianco állt nyilvánosság elé azzal, hogy Manson többször leitatta, bedrogozta, megerőszakolta, sőt, még egy fejszével is megkergette őt.

Ezúttal Ashley Morgan Smithline modell és színész szólalt meg az ügyben: ő többek közt azt állítja, a sztár megkötözte és megerőszakolta, és olyan sebet ejtett a testén késsel, ami mindmáig látszik.

Manson szóvivője igen szűkszavúan kommentálta az ügyet: szerinte a színésznő annyi valótlanságot állít, hogy bele se fog a válaszadásba, csupán annyit tett hozzá: kettejük kapcsolata egy hétig sem tartott. Smithline ezzel ellentétben olyan levelezésekkel állt elő külföldi lapoknak, amik bizonyítékként szolgálnak arra, hogy kapcsolatuk több mint két évig húzódott. Az üzenetváltásból többek között kiderül: Manson szerepet ígért a nőnek egy klipjében, majd párkapcsolatba kezdtek, de a kapcsolat Smithline szerint hamar „birtoklóvá” vált: Manson éjjel-nappal üzenetekkel bombázta, illetve arra utasította az egyébként zsidó származású színésznőt, hogy akármerre jár a világban, hozzon neki náci emléktárgyakat és fegyvereket – idézte fel a brutális esetet a hvg.

A modell azt állítja, hogy a klip forgatásakor Manson megkorbácsolta őt, miközben meztelenül feküdt az ágyon, emellett pedig elsötétítette az ablakot, és hazudott neki arról, hogy nappal vagy éjjel van-e, hogy tovább dolgozzon. Egyszer pedig arra ébredt, a rockzenész álmában megkötözte a kezeit, majd közösülni kezdett vele, mondván, „ha olyannal csinálod, akit szeretsz, az nem nemi erőszak”. Egy másik esetben odáig fajult köztük a dulakodás, hogy Smithline orra is eltört; a színésznő összesen 36 kilót fogyott kapcsolatuk alatt.

A történet itt még nem ér véget: Smithline azt is állítja, hogy Manson késsel sebezte meg kiálló bordáit, sőt, a combjába is belevágta a monogramját; emellett „vérszerződés” kötésére is kényszerítette, amikor is megvágta a hasát, ivott a véréből, majd a saját vérével őt itatta meg. Arról is beszámolt, hogy Manson házában volt egy üvegláda, amelyet a sztár „a rossz lányok szobájának” nevezett, és ahová bezárta őt – és több más vádlóját is –, ha meg akarta büntetni őket.

A poszttraumás stressz szindrómában szenvedő Smithline úgy fogalmazott: nem áldozatnak, hanem túlélőnek tartja magát, hiszen túlélte a világ legrémisztőbb szörnyetegét.

Indirekt/Blikk