2021.07.28
Szabolcs
Kezdőlap Címlap Tvrtko fia lassan túltesz apja sikerein

Tvrtko fia lassan túltesz apja sikerein

Lassan érdemes megtanulni ezt a nevet: Vujity-Zsolnay Barnabás. Az ismert tévés fia hatalmas sikert ért el: ő képviselheti Hawaii államát egy amerikai, junior főzőversenyen.

Hosszú interjút készített a Borsmenta.hu abból az alkalomból, hogy egy Amerikában élő magyar fiatalember megnyert egy televíziós főzősversenyt. Ez a fiatalember nem mást mint a pokoli történeteiről ismert Vujity Tvrtko középső gyereke, Barnabás. A család 2020-ban költözött Hawaii-ra, ezt az ismert apuka rajongói nagyon jól tudhatják, hiszen a közösségi oldalán Tvrtko rendszeresen osztja meg ottani kalandjaikat.

Most azonban nem az ATV műsorvezetőjéről, hanem a fiáról szólnak a hírek. Mint ahogy korábban az Indirekt is beszámolt róla Barnabás világcsúcsot ért l egy számítógépes játékban, ezzel a hihetetlen teljesítményével pedig bekerült a világsajtóba is. Most pedig kiderült róla, hogy nem csak a játékok, hanem a szakácsművészet is közel áll hozzá:

„Egy kiváló szakáccsal, a nagymamámmal főzhettem együtt gyerekkoromban. A szüleim sokat dolgoztak, egyedül voltam otthon, és egy idő után nagyon untam a zsíros és nehéz mirelit ételeket. Arra gondoltam, hogy megkérdezem anyut és a mamámat, ők hogyan szoktak főzni. Így vált szépen lassan mindez a hobbimmá, majd célommá.”

Vujity-Zsolnay Barnabás ősszel kezdi meg szereplését a nagy amerikai főző-showban, Hawaii színeiben.