KezdőlapBelföldTvrtko: feljelentettem haszonleső bűnözőket

Tvrtko: feljelentettem haszonleső bűnözőket

Cukorbetegek átverésére használták fel Vujity Tvrtko nevét. Ismeretlen csalók az interneten most a riporter fotójával illusztrál kamuhirdetésben keresik gyanútlan áldozataikat. Tvrtko a facebookon figyelmeztet és rendőrségi feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen.

Fotó: Facebook

Néhány hete Sváby András, az ATV műsorvezetője egyre több figyelmeztető üzenet, emailt kapott, hogy a nevével próbálnak cukorbetegeknek szánt szereket eladni. A hirdetésben úgy állították be Svábyt, mintha műsorában leleplezte volna a gyógyszergyárak csalásait. 

A műsorvezető akkor szintén a facebook-on jelezte, hogy semmilyen termék reklámozásához nem adta a nevét, majd az ATV-ben a Heti Napló Sváby Andrással című műsorában egy átfogó riportot készített az átverésről. A műsorban felhívást tettek közzé, amiben keresik a károsultakat, akik bedőltek a kamu hirdetésnek.

Most ugyanezt teszi Tvrtko is, hiszen a csalók most nemes egyszerűséggel kicserélték a hirdetésben Sváby képét egy másik népszerű és hiteles riporterére, Tvrtkoéra és az üzlet virágzik tovább.

„A hamis reklámokhoz, a termékhez és az egész csaláshoz semmilyen közöm nincsen. Szomorúnak tartom, hogy lelketlen haszonleső bűnözők, beteg, kiszolgáltatott embereket csapnak be ezzel, és ehhez az én nevemet (is) felhasználták. Az ügyben rendőrségi feljelentést tettem” – írta közösségi oldalán a népszerű tévés.

FIGYELEM: ÁTVERÉS!Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik megrendelték, kifizették és át is vették a nevemmel [Vujity…

Közzétette: Vujity Tvrtko – 2020. január 29., szerda