KezdőlapBelföldTűz! Kigyulladt Papadimitriu Athina háza

Tűz! Kigyulladt Papadimitriu Athina háza

A tűz a kazánházban ütött ki, a színésznő ura volt a helyzetnek.

Kigyulladt Papadimitriu Athina háza – írta meg a Bors. A színésznő, aki egyedül él egy falu végén, hajnalban hatalmas zajra ébredt.

„Éreztem, hogy valami nagy baj van, azonnal kiugrottam az ágyból, mentem a hang felé… A folyosót már beborította a füst, de mentem tovább, és ahogy a kazánházba benyitottam, méteres lángok álltak, mint egy indián máglya. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak.”

Arról is beszélt, hogy nemrég megrendelte a Gondosórát, amelynek a segítségével beszélni tudott egy diszpécserrel, miközben párhuzamosan a tűzoltókat is hívta. A színésznőhöz mentő és tűzoltó is érkezett, elmondása szerint megdicsérték a szakemberek azért, hogy visszacsukta a kazánház ajtaját, mert így a tűz oxigén nélkül maradt, majd magától kihunyt, nem terjedt tovább. A károk azonban így is jelentősek.

„Cserélni kell a bojlert, a vezetékeket, s úgy néz ki, a kazánt is és mindent, amit a tűz tönkretett. Most napokig nem lesz áramom, így vizem se” – mondta Papadimitriu Athina. – „Pár éve előrelátó voltam, és építtettem egy téglakályhát, hiszen én a kazánban is fával fűtök, amit most használok is, hogy ne fagyjanak el a csövek, a vezetékek. Szerencsére Elektra lányom három házzal odébb lakik, aludni átmegyek hozzá.”