2023.05.29
Magdolna
Kezdőlap Bűnügy Trükközik Lagzi Lajcsi, hogy előbb szabaduljon a börtönből

Trükközik Lagzi Lajcsi, hogy előbb szabaduljon a börtönből

Az ügyvéd és a zenész is azt sugallják, hogy állapota miatt nem maradhat a rácsok mögött, ugyanis ott szerintük nem tudják megfelelően ellátni.

Lagzi Lajcsi nem adja fel a börtönben sem, hogy megússza a rá kiszabott három és fél évnyi szabadságvesztést, tovább próbálkozik és trükközik a mielőbbi szabadulás érdekében. A trombitás három hete vonult be a baracskai börtönbe, ahová magánmentővel érkezett, de azóta már a börtönkórházat is megjárta. Most a zenészhez közel álló ismerős elárulta, mit tervez Lagzi Lajcsi a mielőbbi szabadulás érdekében.

A tavaly decemberben, áram-, gáz-, és vízlopás illetve vesztegetés miatt elítélt Lagzi Lajcsi és ügyvédje szüntelen azon fáradozik, hogy a trombitás megússza a rá kiszabott három év és hat hónap letöltendő büntetését, melyhez elsősorban Lagzi Lajcsi rejtélyes betegségét használják indoklásként. Az ügyvéd és a zenész is azt sugallják, hogy állapota miatt nem maradhat a rácsok mögött, ugyanis ott szerintük nem tudják megfelelően ellátni.

Az ügyvéd a napokban egy kérelmet adott be Lagzi Lajcsi betegségére hivatkozva, hogy ügyfele krónikus betegként otthonápolási őrizetbe kerülhessen. Ha bejön a trükközésük, Lagzi Lajcsi már a nyarat is otthonában, szinte szabadlábon töltheti.